Aravali

Drinks Trolley, Brass, Green & White Marble

£215 Was £269
£215
Was £269

Interest free instalments available on all orders. Terms apply.

Design

The master of mixing materials, the Aravali was designed to showcase contrast – and now it displays your treasured tipples, too.

Simple, crisp Deco design with a warm 20s' colour palette – to bring your cocktail party roaring to life one Espresso Martini at a time.

Details

Designs are made with natural materials and are handcrafted one at a time. There may be natural variations in colour and texture that are not product flaws, they make your design truly one-of-a-kind.

  • Dimensions: W: 42 cm D: 43 cm H: 70 cm
  • Shelf: W: 42 cm D: 42 cm H: 54 cm
  • Weight: 19 kg
  • Materials: steel framework, solid brass inlay, white and green marble table top and shelf, engineered underlay
  • Finish: steel spray-painted in brass, polished solid brass, polished marble, sealed underlay
  • Number of shelves: one
  • Assembly: none

Delivery
  • Two-man specialist delivery service to a room of your choice (up one flight of stairs), on a day that suits you
  • Unpacking and removal of packaging
  • 14-day, no-quibble returns. We’ll collect your product from your home and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply.
  • There may be a surcharge for delivery outside of UK Mainland
Interest free instalments
  • Spread the cost with our partner Klarna
  • Pay in 3 instalments for orders between £35-£1,000. Interest free with no credit check. The first instalment will happen at the point of order
  • Spread your payments over 6 or 12 months for orders of £500 or more. Interest free with a credit check. The first instalment will happen at the point of delivery
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.