Hugo

TV Stand, Mango Wood & Black

£269
£269

Edition limited to 8 • Only 4 Left

Become an insider.
Become an insider.

Interest free instalments available on all orders. Terms apply.

Design

Don’t you just love it when a piece of furniture intrigues you? The Hugo media unit does that for us. In a big way.

At first, the cupboard doors look striped. Dark wood, light wood, dark wood, light wood. But, look again, and it’s actually slatted. It means your kit won’t overheat either.

Double win.

Have a look at more designs from our Hugo range!

Details

Designs are made with natural materials and are handcrafted one at a time. There may be natural variations in colour and texture that are not product flaws, they make your design truly one-of-a-kind.

  • Dimensions: W: 90 cm D: 33 cm H: 40 cm
  • Cupboards (inside): W: 86 cm D: 31 cm H: 23 cm
  • Weight: 14 kg
  • Materials: mango wood body and slats, steel legs
  • Finish: stained and sealed wood, metal painted Black
  • Number of cupboards: one
  • Support: up to 30 kg
  • Other: access holes in back panel for electrical cables
  • Assembly: easy, and all taken care of by our delivery partner
  • To be secured to wall with anti-tip kit (supplied)

Delivery
  • Our one-man delivery service will be to your door.
  • We have temporarily extended our no-quibble returns policy to 30 days. We’ll collect the product from your doorstep and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply.
  • There may be a surcharge for delivery outside of mainland UK
Interest free instalments
  • Spread the cost with our partner Klarna
  • Pay in 3 instalments for orders between £35-£1,000. Interest free with no credit check. The first instalment will happen at the point of order
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.