020 3319 6332

Lima

Sideboard, Grey

£649
£649

Edition limited to 12 • Only 1 Left

Become an insider.
Become an insider.

View the Juoy range here

Design

A moving linear pattern, inspired by the stepped Huaca Pucllana ruins in Lima and cut into the facade of this stunning sideboard. Now that's what we're talking about.

It provides tactility, as well as eyecatching appeal and contemporary slickness. A muted grey tones down the geometry, all the while highlighting the shadows it leaves.

We're not ones to toe the line. We create it.

Details

  • Dimensions: W: 150 cm D: 45 cm H: 75 cm
  • Cupboard: (left): W: 96 cm D: 42 cm H: 55 cm (right): W: 48 cm D: 42 cm H: 55 cm
  • Shelves: (left): W: 96 cm D: 42 cm (right): W: 48 cm D: 42 cm
  • Weight: 45 kg
  • Materials: engineered wood body, doors and back panel, steel frame and legs, mango wood table top
  • Finish: engineered wood finished in grey, natural wood finish, steel finished in black
  • Number of cupboards: two, with two adjustable internal shelves
  • Assembly: none

Delivery
  • Two-man specialist delivery service to a room of your choice (up one flight of stairs), on a day that suits you
  • Unpacking and removal of packaging
  • 14-day, no-quibble returns. We’ll collect your product from your home and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply.
  • There may be a surcharge for delivery outside of UK Mainland
Interest free credit
  • Spread the cost of your order over 6 or 12 months, interest free, with Slice it from Klarna
  • Orders over £500 qualify for monthly payments spread across 6 months
  • Orders over £1,000 qualify for monthly payments spread across 12 months
  • Your Klarna repayments will start after your designs are delivered
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.