020 3319 6332

Negara

Coffee Table, Mango Wood

£299
£299

Edition limited to 14 • Only 1 Left

Become an insider.
Become an insider.

25% off ALL full price designs. Discount applied automatically at checkout.

Design

A coffee table with hidden depths, the Negara's boxy storage compartments are deep enough for more than one stack of magazines. With multi-directional wood grain and tapered legs, this rousing living room design is both practical and beautiful.

Details

Designs are made with natural materials and are handcrafted one at a time. There may be natural variations in colour and texture that are not product flaws, they make your design truly one-of-a-kind.

  • Dimensions: W: 90 cm D: 50 cm H: 35 cm
  • Shelves (inside): W: 42 cm D: 25 cm H: 10 cm
  • Weight: 13 kg
  • Materials: mango wood body, mango wood legs
  • Finish: stained and sealed wood on body, legs painted in Black
  • Number of shelves: two
  • Assembly: easy, simply attach legs

Delivery
  • Two-man specialist delivery service to a room of your choice (up one flight of stairs), on a day that suits you
  • Unpacking and assembly if required, and removal of packaging
  • 14-day, no-quibble returns. We’ll collect your product from your home and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply.
  • There may be a surcharge for delivery outside of UK Mainland
Interest free instalments
  • Spread the cost with our partner Klarna
  • Pay in 3 instalments for orders between £35-£1,000. Interest free with no credit check. The first instalment will happen at the point of order
  • Spread your payments over 6 or 12 months for orders of £500 or more. Interest free with a credit check. The first instalment will happen at the point of delivery
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.