020 3319 6332

Piet

Desk, Mango Wood & Brass

£215 Was £269
£215
Was £269

Edition limited to 9

View the Piet range here

Design

Bring something special to your conference calls with a desk that redefines working from home.

So much more than a study staple, we scrupulously designed the Piet with ‘show-stopping’ in mind – the evocative brass-clad drawer front of every Piet is scored by hand, taking hours to reach perfection.

Details

Designs are made with natural materials and are handcrafted one at a time. There may be natural variations in colour and texture that are not product flaws, they make your design truly one-of-a-kind.

  • Dimensions: W: 90 cm D: 39 cm H: 80 cm
  • Materials: mango wood body, engineered back, brass foil cladding, steel frame
  • Finish: stained and sealed wood, metal painted in black
  • Number of drawers: two
  • Assembly: easy, attach legs to tabletop (tools included)

Delivery
  • Delivery to your door, or opt for Click & Collect – select your preferred option at checkout
  • 14-day, no-quibble returns. We’ll collect your product from your home and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply.
  • There may be a surcharge for delivery outside of UK Mainland
Interest free instalments
  • Spread the cost of your order over 3-12 months, interest free, with our partner Klarna
  • Orders £35 - £500 qualify for monthly payments spread across 3 months
  • Orders £500 - £999 qualify for monthly payments spread across 3-6 months
  • Orders over £1,000 qualify for monthly payments spread across 6-12 months
  • If you choose to pay over 3 months your payments will start upon checkout. If you choose to pay over 6-12 months your payments will start after your designs are delivered.
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.