Sibley

Console Table, Natural Mango Wood

£259
£259

Edition limited to 10

Become an insider.
Become an insider.

25% off ALL full price designs. Discount applied automatically at checkout.

Design

You may think that our designs marry function and beauty, without being overly fussy.

And you're absolutely right. Because life is too short to put your essentials on something that's not completely gorgeous. The Sibley's parquet surface – intersecting triangles with contrasting grain direction – creates an all-rounder, traditional in its solid wood entirety, yet with crisp and contemporary patternwork.

Details

Designs are made with natural materials and are handcrafted one at a time. There may be natural variations in colour and texture that are not product flaws, they make your design truly one-of-a-kind.

  • Dimensions: W: 130 cm D: 37 cm H: 80 cm
  • Weight: 15 kg
  • Materials: mango wood legs and table top, engineered underlay, steel bracket
  • Finish: natural wood, parquetry table top, underlay painted to match timber, metal powdercoated in matte black
  • Assembly: easy-to-follow instructions included

Delivery
  • Delivery to your door
  • 14-day, no-quibble returns. We’ll collect your product from your home and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply
  • There may be a surcharge for delivery outside of UK Mainland
Interest free instalments
  • Spread the cost with our partner Klarna
  • Pay in 3 instalments for orders between £35-£1,000. Interest free with no credit check. The first instalment will happen at the point of order
  • Spread your payments over 6 or 12 months for orders of £500 or more. Interest free with a credit check. The first instalment will happen at the point of delivery
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.