020 3319 6332

Tessen

Console Table, Natural Mango Wood

£299
£299
Become an insider.
Become an insider.

Interest free instalments available on all orders. Terms apply.

Design

The Tessen takes its name from a Japanese fan used in warfare, and you can see why – angular slices of timber slot within a crisp, bold frame, creating a fanning pattern which is daringly dangerous.

There's nothing fussy or ""extra"" about this design – one of the reasons the Swoon Studio are so proud of it. But gorgeous woodgrain direction and peculiar angles build some serious intrigue around its surface.

This console table practically reinvents the box frame – and wins top spot in our entrance hall.

Details

Designs are made with natural materials and are handcrafted one at a time. There may be natural variations in colour and texture that are not product flaws, they make your design truly one-of-a-kind.

  • Dimensions: W: 90 cm D: 33 cm H: 78 cm
  • Weight: 15 kg
  • Materials: mango wood tabletop, steel frame and engineered wood substrate
  • Finish: black satin powder coated frame
  • Assembly: none

Delivery
  • Due to current circumstances, our two-man delivery service will be to the doorstep only until further notice. Please see our FAQs for further details.
  • We have temporarily extended our no-quibble returns policy to 30 days. We’ll collect the product from your doorstep and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply.
  • There may be a surcharge for delivery outside of mainland UK
Interest free instalments
  • Spread the cost with our partner Klarna
  • Pay in 3 instalments for orders between £35-£1,000. Interest free with no credit check. The first instalment will happen at the point of order
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.