Watson

TV Stand, Grey Wash Mango Wood & White

£299
£299
Become an insider.
Become an insider.

Interest free instalments available on all orders. Terms apply.

Design

You spoke and we listened – and created a mid-century corner TV stand for your living room nook.

What's more, the Watson's contrasting colours make storing your entertainment system a treat – the ultimate media darling.

The good news is that you even have a little space in the corner so wires can flow down tidily, and you can slide the door across for ease. The bad news? You might just become a couch potato.

Details

Designs are made with natural materials and are handcrafted one at a time. There may be natural variations in colour and texture that are not product flaws, they make your design truly one-of-a-kind.

  • Dimensions: W: 92 cm D: 40 cm H: 40 cm
  • Cupboard (inside): W: 88 cm D: 40 cm H: 17 cm
  • Weight: 8 kg
  • Materials: mango wood body, legs and underframe, engineered door and body back panel
  • Finish: wood washed in grey, door painted in white, back panel painted to match body
  • Number of cupboards: one
  • Support: up to 50 kg
  • Other: access hole in back panel for electrical cables
  • Assembly: easy, screw legs onto base
  • To be secured to wall with anti-tip kit (supplied)

Delivery
  • Due to current circumstances, our two-man delivery service will be to the doorstep only until further notice. Please see our FAQs for further details.
  • We have temporarily extended our no-quibble returns policy to 30 days. We’ll collect the product from your doorstep and refund the delivery fee and the product cost. A collection charge may apply.
  • There may be a surcharge for delivery outside of mainland UK
Interest free instalments
  • Spread the cost with our partner Klarna
  • Pay in 3 instalments for orders between £35-£1,000. Interest free with no credit check. The first instalment will happen at the point of order
  • Klarna terms and conditions apply – find out more

An original piece for the contemporary home, progressive and beautifully designed. In the Swoon Studio, we create with urban landscapes as our point of inspiration. Cracks running through concrete on city streets, the architecture of an old railway station, the birds-eye view of paths in a green space. We see the extraordinary within the ordinary. We use it to fuel a new wave of design.